Vervoer

Outdoor

Pendelbussen

Naast de bussen die vanuit verschillende opstapplaatsen vertrekken rijdt er ook een pendelbus vanaf NS Station Breda via Carpoolplaats Terheijden naar Waailand Outdoor.

Deze pendeldienst rijdt op vaste tijdstippen heen & terug en sluit naadloos aan op de treinen.
Bij drukte worden er uiteraard meerdere pendelbussen ingezet.

Tickets voor de pendelbus bestel je bij Waailand Outdoor Tickets.

Busreizen

Altijd een opstapplaats bij jou in de buurt!
Samen met onze officiële travel-parter The Party Express vertrekken er vanuit meer dan 40 plaatsen bussen richting Waailand Outdoor.

The Party Express is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio en zorgt er voor dat jij veilig van- en naar Waailand Outdoor komt.

Wat kun je verwachten?
1. Alle touringcars zullen aankomen tussen 15:15 a 15:30 uur;
2. De touringcar doet alleen een halte aan indien er voor die woonplaats tickets zijn geboekt;
3. Je rijdt met dezelfde touringcar heen als terug;
4. Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor de touringcars van onze travelpartner, dit betekend dat je touringcar makkelijk is terug te vinden en dat de touringcar dicht bij het terrein staat geparkeerd.
5. Zowel de bus als combitickets zijn extra voordelig geprijsd;
6. Je wordt vervoerd met een luxe touringcar, voorzien van toilet;
7. Direct na het evenement gaan de touringcars open, zodra de touringcars compleet zijn zullen deze vertrekken richting de uitstaphaltes.

Auto's & Fietsen

Adres
Waailand Outdoor vindt plaats in Made. Geen zin in een tour door Brabant? Volg dan de Waailand verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!
Auto

Ben je de BOB? Dan kun je de auto naast het terrein parkeren. Parkeerplaatsen zijn echter beperkt, we raden je dan ook aan om met de fiets of te voet te komen indien mogelijk.

Fietsen
Woon je in de buurt en kom je op de fiets? Goed bezig! Op het terrein is een gratis, onbewaakte fietsenstalling aanwezig.

Bussen en Groepen

Bussen
Kom je met je vriendengroep met de bus? Bussen mogen stoppen op de daartoe aangewezen plaats. Dit staat duidelijk aangegeven bij aankomst. Lang parkeren is niet mogelijk bij de op- en afstap-plaats.

Groepen
Regel jij een bus naar Waailand Outdoor voor je club, vereniging, bedrijf of organisatie? Meld je dan aan voor groepstickets!
Vanaf 30 personen komen in aanmerking voor de speciale groepstickets.