volgend jaar doen we het gewoon nog een keer!

Zet 24 augustus 2019 alvast in je agenda!

Line-up? Jazeker!

Maar wie dan?

Dat er op Waailand Feestival artiesten optreden is geen geheim. Wie dat zijn houden we wel geheim.

Kom je naar Waailand Feestival? Dan kom je om te feesten!

Om die reden hebben we sinds jaar en dag besloten om geen artiesten of dj’s vooraf bekend te maken. ZO kun je volop genieten van het feest en je laten verrassen door wat er op het podium voor je verschijnt!

Een ding is zeker. Voor de “12.5 year anniversary” gaan we flink uitpakken!

Feestival info

Alles op een rijtje

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@sensation.events

feestival tijden

Waailand Feestival start 15.00 uur en eindigt om 00.00 uur.
De entree sluit om 21.00 uur.
Let op: binnen is binnen! Je kunt niet meer naar buiten en weer terug naar binnen.

Feestival Locatie & Parkeren

Evenemententerrein Brieltjenspolder Made
Navigatie: Brieltjenspolder, Made. Volg de gele Waailand Feestival borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Parkeren is mogelijk het terrein naast het Feestivalterrein. Parkeren is gratis! Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de verkeersregelaars.

Wordt je gebracht? Volg dan de Kiss & Ride borden.

Kom je op de fiets? Er is een ruime, onbewaakte, fietsenstalling op het terrein.

Minimum Leeftijd & legitimatie

De minimum leeftijd is 18 jaar. Iedereen diet zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Een ID-kaart, paspoort of rijbewijs worden geaccepteerd. Geen kopieën!

Faciliteiten

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het Feestival. Per locker kun je ongeveer 3 tot 4 jassen kwijt. Een locker kun je online reserveren en kost € 5,- en € 5,- borg welke je terug krijgt zodra je de sleutel inlevert. De online aanschaf is exclusief fee.

Eten en drinken
Op het Feestival zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden ingericht. Deze zijn verkrijgbaar met Waailand Feestival munten.

Toiletten
Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het feestival. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is  niet toegestaan.

Roken
Roken is verboden in alle binnenlocaties/ overdekte locaties (zoals tenten) op het terrein. Dit Geld ook voor e-sigaretten.

EHBO
Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het feestival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Voel je je niet goed? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. 

Geluid & Special FX

Het is slim om tijdens Waailand Feestival oordoppen te dragen. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.

Tijdens de show wordt gebruikt gemaakt van professionele (vuurwerk) effecten. We vragen je hier rekening mee te houden.

Betalingsmogelijkheden

Op Waailand Feestival betaal je al je eten en drinken met munten. Deze munten zijn op het Feestivalterrein verkrijgbaar met cash en/of pin.

Huisregels

Als je Waailand Feestival bezoekt ga je akkoord met de algemene voorwaarden en huisregels.

Groepen en Touringcars

Kom je met een touringcar en heb je al tickets? Dan willen we je vriendelijk verzoeken om dit vooraf te laten weten. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Touringcar opgeven