Waailand Outdoor
24 augustus 2019

Brieltjenspolder Made

Waailand vier je nu ook in de zomer!

WAAILAND Feest!val... maar dan BUITEN!

Het gekste feest van Brabant gaat voor de tweede keer naar buiten met een Outdoor zomer-editie op zaterdag 24 augustus 2019!
Een dag lang knallen bij één MainStage en een line-up die tot het laatste moment geheim blijft. Dat is Waailand Outdoor!

Houdt onze socials en website in de gaten voor meer info over Waailand Outdoor 2019.

Tickets zijn vanaf 26 mei online verkrijgbaar

Waailand Outdoor Info

Tijden

Waailand Outdoor start om 15.00 uur en eindigt om 00.00 uur. Waailand Outdoor wordt officieel afgesloten met een eindshow.

Locatie & Vervoer

Waailand vind plaats aan de Brieltjenspolder in Made. Volg de gele Waailand verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

Auto’s
Kom je met de auto? Auto’s kunnen direct naast het terrein geparkeerd worden. Parkeerplaatsen zijn echter beperkt, we raden je dan ook aan om met de fiets of te voet te komen indien mogelijk.

Bussen
Bussen mogen stoppen op de daartoe aangewezen plaats. Dit staat duidelijk aangegeven bij aankomst. Lang parkeren is niet mogelijk bij de op- en afstap-plaats.

Fietsen
Op het terrein is een gratis, onbewaakte fietsenstalling aanwezig.

Leeftijd

Voor Waailand dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Iedereen dient zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs zoals een ID-kaart, paspoort of rijbewijs.

Lockers

Op Waailand zijn lockers aanwezig waar +/- 4 jassen in passen.

Eten en Drinken

Op Waailand wordt alles met munten betaald. Op het terrein zijn voldoende drink- en eetgelegenheden aanwezig. Munten zijn enkel in het weekend geldig waar de munten gekocht zijn. Munten kunnen contant en met een betaalkaart gekocht worden.

Voorzieningen

Op Waailand zijn er gratis toiletten aanwezig, net als een mogelijkheid om je handen te wassen. Roken is in tenten strikt verboden.

Huisregels

Bij een bezoek aan Waailand ga je automatisch akkoord met onze huisregels.

Gevonden voorwerpen

Iets te fanatiek gedanst en je sleutels verloren? Misschien hebben wij ze gevonden. Mail ons.

Tickets

Ben je tickets kwijt of het je ze niet ontvangen? Neem dan contact op met onze ticketpartner.

EHBO

Er zijn EHBO’ers aanwezig op Waailand. Gaat het even niet goed? Meldt je dan! Dit kan bij de EHBO of bij een van onze beveiligers.

Veelgestelde vragen / FAQ

Helaas! Wij maken geen uitzonderingen. Je hebt alleen toegang als je 18 jaar bent op de dag van Waailand.

Kijk op de pagina van onze ticketprovider, zij helpen je graag verder.

De line-up van Waailand is het best bewaarde geheim. Artiesten worden nooit vooraf bekend gemaakt. Je ziet pas wie er optreden op het moment dat ze het podium oplopen.

Er is geen garderobe aanwezig, wel zijn er voldoende lockers waar je gebruik van kunt maken. Er passen +/- 4 jassen in een locker.

Waailand hanteert een zero-tolerance beleid omtrent drugs. Laat drugs dan ook thuis.

Nee, dit is niet toegestaan. Op Waailand zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden aanwezig. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieën of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging.

Dit mag, zorg wel dat je een doktersverklaring hebt waar duidelijk op staat de je de betreffende medicijnen nodig hebt.

Dagen
Uur
Minuten
Seconden