info

Outdoor

Waailand Outdoor is terug dit jaar! Waailand Outdoor is de zomer editie van Waailand Feestival (voorheen Sensation Waailand). 

Of je nu van feestmuziek, hardstyle, freestyle of 90’s houdt… Op Waailand Outdoor komt alles in een sneltreinvaart voorbij!

Kom je naar Waailand? Dan kom je om te feesten! Een uniek concept waarbij de line-up tot het laatste moment geheim blijft, een dag knallen voor 1 mainstage, een thema wat tot in alle details is uitgewerkt en spectaculaire show met verassende elementen, dát is Waailand.  

De minimum leeftijd voor Waailand Outdoor is 18 jaar. Als je komt feesten bij Waailand Outdoor ga je akkoord met onze huisregels.

datum en Tijden

Je bent natuurlijk al maanden aan het aftellen naar Waailand Outdoor.
Op zaterdag 20 augustus 2022 is het zover, om 15.00 uur mag je dan eindelijk het Waailand betreden. De entree is open tot 21:00 uur. 

Om 00.00 uur is het gekste feest van Brabant afgelopen, maar niet getreurd we sluiten af met een mega vette eindshow. Zorg dat je deze niet mist!

Locatie en parkeren

Waailand Outdoor vindt plaats in Made. Geen zin in een tour door Brabant? Volg dan de Waailand verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

Meer info over parkeren of de bereikbaarheid van Waailand Outdoor? Check onze vervoer pagina.

Dresscode

Waailand Outdoor is ieder jaar gehuld in een compleet nieuw thema. We hanteren geen dresscode zoals we dat in november tijdens Waailand Feestival wél doen. Verkleed komen mag natuurlijk altijd!

Eten en drinken

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, het terrein is voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden. Dat is toch makkelijk!

Op Waailand wordt alles met munten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart gekocht worden. Munten zijn ook in de ticketshop online verkrijgbaar.

Toiletten en lockers

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. En tja wie heeft het niet geleerd? Na het plassen….. juist handjes wassen. Daarom is er ook de mogelijkheid om je handen te wassen op Waailand Outdoor.

Ga jij de show stelen op de dansvloer? En je hebt je jas nog aan? Doe snel uit want daar is het veel te warm voor! Waailand Outdoor biedt lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

EHBO en celebrate safe

Gaat het even niet goed tijdens Waailand Outdoor? Meld je dan bij de EHBO of bij een van onze beveiligers, zij helpen jou verder.

Feesten is leuk, maar veilig thuiskomen is nog veel leuker! Weet jij soms niet meer hoe je thuis bent gekomen? Kijk dan eens op Celebrate Safe.

Oordoppen
Het is verstandig om tijdens het feesten oordoppen te dragen. Heb je nog geen oordoppen dan kun je deze aanschaffen bij de muntverkoop. Gun je oren af en toe wat rust en ga niet te dicht bij de speakers staan. 

 

Gevonden Voorwerpen

Heb je iets te fanatiek gedanst en je sleutels verloren? Complimenten voor het fanatiek meedoen! Hopelijk hebben wij ze gevonden. Vraag het ons.

Heb je iets gevonden tijdens Waailand Outdoor en wil je de spullen graag terugkrijgen bij de rechtmatige eigenaar? Ook dan horen we dat graag!

Covid-19

Waailand Outdoor hanteert de op dat moment (20 augustus 2022) geldende corona maatregelen bepaalt door Rijksoverheid.

Om toegang te krijgen tot Waailand Outdoor zijn er op dit moment geen Corona maatregelen van kracht.

Coronatoegangsbewijs - Testen voor Toegang

Op dit moment geldende regels, vanzelfsprekend zullen deze worden bijgewerkt zodra er veranderingen zijn.

Met een coronatoegangsbewijs heb je toegang tot Waailand Outdoor. Onder een geldig corontoegangsbewijs wordt verstaan:

Wanneer je niet gevaccineerd bent of geen immuniteitsbewijs hebt moet je jezelf binnen 40 uur vóór aanvang van het evenement laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden vragen wij je om in een zo kort mogelijke tijd voor aanvang van het evenement te laten testen bij een locatie van Testen voor Toegang

Via www.testenvoortoegang.nl kun je een afspraak maken voor een coronatest.

Het is niet mogelijk om jezelf te laten testen zonder afspraak. 

De organisatie Testen voor Toegang is hard aan het werk om zoveel mogelijk locaties over het land te verspreiden. Er worden regelmatig nieuwe testlocatie toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt via www.testenvoortoegang.nl wordt er gevraagd om je postcode. Vervolgens zie je de locaties die het dichtstbij je huisadres zijn.

Neem contact met ons op via klantenservice@sensation.events en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (ex. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.

Om toegang te krijgen tot Waailand Outdoor moet je naast je toegangsticket ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien. 

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Bij de entree van Waailand Outdoor laat je jouw QR-code scannen via de CoronaCheck-app of via een geprinte versie. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Vanaf 23 juni 2021 is het volgens de overheid mogelijk om een QR-code aan te maken in de CoronaCheck app

Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je een geldige QR-code in de CoronaCheck app hebt bij de entree. 

Nee. Het is alleen mogelijk om een geldig coronatoegangsbewijs te krijgen bij een testlocatie van Testen voor Toegang

Dit geldt dus ook wanneer je net negatief getest bent op corona in een GGD-teststraat of bij een andere teststraat die niet is aangesloten bij Testen voor Toegang. 

Voor jou als bezoekers zijn hier geen kosten aan verbonden. De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door Rijksoverheid. 

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. Iedere persoon moet een aparte afspraak maken. 

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is beschikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.

Nog vragen? misschien vind je hier het antwoord! (F.A.Q)

We gaan er natuurlijk vanuit dat we op 20 augustus weer helemaal uit onze panty kunnen gaan tijdens Waailand Outdoor. 

Mocht het toch gebeuren dat Waailand Outdoor niet door kan gaan dan bieden wij de kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen of om het ticket te bewaren voor de volgende editie van Waailand Outdoor.

De artiesten die op Waailand Outdoor optreden is misschien wel het best bewaarde geheim. En dat houden we graag zo! Pas als een artiest het podium oploopt ontdek je wie het is. Kijk ook eens op de line-up pagina om een indruk te krijgen van de Waailand artiesten uit het verleden.

Helaas we kunnen geen uitzondering maken, maar volgend jaar ben je van harte welkom! Je hebt alleen toegang als je 18 jaar of ouder bent op de dag van Waailand outdoor.

Kijk op de pagina van onze ticketprovider, zij helpen je graag verder.

Er is geen garderobe aanwezig, wel zijn er voldoende lockers waar +/- 4 jassen in passen.
Waailand hanteert een zero-tolerance beleid omtrent drugs. Laat drugs dan ook thuis.

Nee, dit is niet toegestaan. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieën of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging. Zorg wel dat je een doktersverklaring bij de hand hebt.

Dit mag, zorg wel dat je een doktersverklaring hebt waar duidelijk op staat de je de betreffende medicijnen nodig hebt.

Jazeker! Bekijk voor meer informatie de vrijwilligers pagina.