info

Feest!val

Waailand Feestival (voorheen Sensation Waailand) is het gekste feest van Brabant!
Ieder derde weekend van november gaat het los in de megatent in Made. Of je nu van feestmuziek, hardstyle, house of 90’s houdt… Op Waailand Feestival komt alles in sneltreinvaart voorbij!

Een avond lang knallen voor 1 mainstage met een line-up die tot het laatste moment geheim blijft, dat is Waailand Feestival.
De minimum leeftijd voor Waailand Feestival is 18 jaar. Als je komt feesten bij Waailand Feestival ga je akkoord met onze huisregels.

datum en Tijden

Waailand Feestival 2021 gaat los op zaterdag 20 november. Van 19:00 tot 01:00 uur kun je uit je dak gaan in de megatent.

De deuren zijn om 19:00 uur open, te vroeg? Zorg dan dat je in ieder geval voor 21.30 uur binnen bent! Dan trappen we Waailand Feestival af met een spectaculaire openingsshow!

Locatie en parkeren

Waailand Feestival vindt plaats aan de in Made. Geen zin in een tour door Brabant? Volg dan de Waailand verkeersborden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk je eerste drankjes aan de bar kunt bestellen!

Meer info over parkeren, tarieven of de bereikbaarheid van Waailand Feestival? Check onze vervoer pagina.

Dresscode

Waailand Feestival is een avond die volledig in het thema van dat jaar staat. Crazy Carnval, Winter Wonderland, The Battle of the Sexes en Made in China zijn thema’s die de afgelopen jaren zijn gepasseerd.

Natuurlijk hoort bij een thema ook een dresscode! Ben je niet verkleed? Dan val je zeker op!

Eten en drinken

We hebben het je makkelijk gemaakt! Je hoeft de supermarkt niet leeg te kopen, Waailand is voorzien van voldoende drink- en eetgelegenheden, deze zijn overdekt en verwarmd. Lekker warm en droog dus!

Op Waailand wordt alles met munten betaald. Deze munten zijn alleen geldig tijdens de editie van dat jaar. Munten kunnen contant en met een betaalkaart gekocht worden. Munten zijn ook in de ticketshop online verkrijgbaar.

Toiletten en lockers

Natuurlijk kun je gratis naar het toilet. En tja wie heeft het niet geleerd? Na het plassen….. juist handjes wassen. Daarom is er ook de mogelijkheid om je handen te wassen op Waailand Feestival.

Alle toiletten op Waailand Feestival zijn overdekt en er staat ook nog eens een DJ die het plassen pas echt een feest maakt! De Toilentertainment area’s worden ze ook wel genoemd, inclusief bar. Je hoeft de WC dus eigenlijk niet meer uit! Plaatje, pilsje plasje dus…

Kom je met de bus, fiets of auto door het gure winterweer afgereisd naar Waailand Feestival? Dan wil je je jas natuurlijk snel kwijt als je de warme tent inloopt. Waailand Feestival biedt lockers waar jij veilig je spullen in op kunt bergen. In de lockers passen +/- 4 jassen.

EHBO en celebrate safe

Gaat het even niet goed tijdens Waailand Feestival? Meld je dan bij de EHBO of bij een van onze beveiligers, zij helpen jou verder.

Feesten is leuk, maar veilig thuiskomen is nog veel leuker! Weet jij soms niet meer hoe je thuis bent gekomen? Kijk dan eens op Celebrate Safe.

Oordoppen
Het is verstandig om tijdens het feesten oordoppen te dragen. Heb je nog geen oordoppen dan kun je deze aanschaffen bij de muntverkoop. Gun je oren af en toe wat rust en ga niet te dicht bij de speakers staan. 

 

Gevonden Voorwerpen

Heb je iets te fanatiek gedanst en je sleutels verloren? Complimenten voor het fanatiek meedoen! Hopelijk hebben wij ze gevonden. Vraag het ons.

Heb je iets gevonden tijdens Waailand Feestival en wil je de spullen graag terugkrijgen bij de rechtmatige eigenaar? Ook dan horen we dat graag!

Nog vragen? misschien vind je hier het antwoord! (F.A.Q)

De artiesten die op Waailand Feestival optreden is misschien wel het best bewaarde geheim. En dat houden we graag zo! Pas als een artiest het podium oploopt ontdek je wie het is. Kijk ook een op de line-up pagina om een indruk te krijgen van de Waailand artiesten uit het verleden.

Helaas we kunnen geen uitzondering maken, maar volgend jaar ben je van harte welkom! Je hebt alleen toegang als je 18 jaar of ouder bent op de dag van Waailand Feestival.

Kijk op de pagina van onze ticketprovider, zij helpen je graag verder.

Er is geen garderobe aanwezig, wel zijn er voldoende lockers waar +/- 4 jassen in passen.

Waailand hanteert een zero-tolerance beleid omtrent drugs. Laat drugs dan ook thuis.

Nee, dit is niet toegestaan. Heb je speciale voeding nodig wegens allergieën of een medische aandoening? Geef dit dan aan bij de beveiliging. Zorg wel dat je een doktersverklaring bij de hand hebt.

Dit mag, zorg wel dat je een doktersverklaring hebt waar duidelijk op staat de je de betreffende medicijnen nodig hebt.

Jazeker! Bekijk voor meer informatie de vrijwilligers pagina.